vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Melyik internetszolgáltatóval szerződtél? 2008-04-14, 15:58 | |
| Nettel kapcsolatos lesz a heti meg a jövő heti kérdésem is. Volt egy vitánk natasával a képekkel kapcsolatban még a másik fórumon. Ő azt állította - én meg nem nagyon hittem el neki - hogy nagyon sokan még ma is az 56kbit/sec-es modemmel neteznek. Ha ez így van - és remélem ez a héten ki is derül - akkor valóban nem sok értelme van képeket illsztgetni a mondanivalóhoz, mert percekbe kerül mire betölti a gép. Én azonban remélem hogy ez nem így van. Szóval a kérdésem az, ki melyik szolgáltatót részesíti előnyben ha netről van szó? Tamás | |
|
Kriszta74
Hozzászólások száma : 91 Age : 50 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Dec. 03.
| Tárgy: Re: Melyik internetszolgáltatóval szerződtél? 2008-04-15, 01:04 | |
| Nekem VIVANET van. Dícsérni annyira nem tudom, ám van tőle rosszabb is amint hallottam. | |
|
vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Re: Melyik internetszolgáltatóval szerződtél? 2008-04-16, 21:47 | |
| - Kriszta74 írta:
- Nekem VIVANET van.
Dícsérni annyira nem tudom, ám van tőle rosszabb is amint hallottam. Kedves Kriszta! A T-Onlineról tudnék mesélni (rosszakat)! Főleg akkor csalódtam bennük nagyot amikor elromlott a modemem, és hetekbe került mire kicserélték! Természetesen a havidíjat fizetnem kellett, csak éppen hol tudtam netezni, hol pedig nem. A UPC-vel eddig semmi gondom. Tudom hogy ez helyhez kötött - Kisbéren talán nem is lehet csak routerrel - de ha van lehetőség átállni rá, akkor ajánlani tuom! A T-Com-os dial up-ot is próbáltam. A lehetőségeihez képest nem volt rossz, de azért 56 kbit/sec az mégiscsak harmincada annak, mint amennyivel most megy a net nálam.... Üdv Tamás | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Melyik internetszolgáltatóval szerződtél? | |
| |
|