vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Hősi halottaink 2008-03-14, 16:21 | |
| Kedves Péter! Ha már erre jársz, szeretném ha elmondanád, idén milyen rendezvények, megemlékezések lesznek Kisbéren a katonai hagyományőrzés jegyében? Még emlékszem rá hogy tavaly a doni áttörés évfordulóján megemlékezést tartottatok, de a az év további eseményeiről már nem értesültem. remélem nem halt el a dolog, kár lenne érte! Üdv vagtam | |
|
Földes
Hozzászólások száma : 3 Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Hősi halottaink 2008-03-16, 20:35 | |
| - vagtam írta:
- Kedves Péter!
Ha már erre jársz, szeretném ha elmondanád, idén milyen rendezvények, megemlékezések lesznek Kisbéren a katonai hagyományőrzés jegyében? Még emlékszem rá hogy tavaly a doni áttörés évfordulóján megemlékezést tartottatok, de a az év további eseményeiről már nem értesültem. remélem nem halt el a dolog, kár lenne érte! Üdv vagtam Sajnos anyagi okok miatt szünetel a katonai hagyományőrzés részünkről. természetesen nem szereténk megszüntetni, de igazából el sem indult hivatalosan. Sajonos a bürokrácia és a pénz hiánya ebben meggátolt minket. Jelenleg katonai ereklyéket gyűjtök, amiből múzeumot szeretnék itt Kisbéren, de sajnos ez is elég nehézkes pénz nélkül. A másik ok az idő hiánya, de ha valaki felajálana a múzeum számár bármilyen jellegű, katonai ereklyét azt nagyon szívesen fogadnám. A késöbbi fejleményekről tájékoztatni foglak, remélem sikerűl kicsit felélesztenem a dolgot. Üdvözlettel: Földes Péter | |
|