Kisbér Kisbér város és a Bakonyalja NEM HIVATALOS fóruma ( Ctrl+D ) |
|
| Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? | |
| |
Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? | Mindhárom kérdésben igen | | 57% | [ 4 ] | Vizitdíj igen, kórházi napidíj nem, tandíj nem | | 0% | [ 0 ] | Vizitdíj igen, kórházi napidíj igen, tandíj nem | | 14% | [ 1 ] | Vizitdíj igen, Kórházi napidíj nem, tandíj igen | | 0% | [ 0 ] | Vizitdíj nem, kórházi napidíj nem, tandíj igen | | 14% | [ 1 ] | Vizitdíj nem, kórházi napidíj igen, tandíj nem | | 0% | [ 0 ] | Vizitdíj nem, kórházi napidíj igen, tandíj igen | | 14% | [ 1 ] | Mindhárom kérdésben nem | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 7 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? 2008-03-03, 01:47 | |
| No még egy kis politika, aztán békésebb vizekre evezek! Arra volnék kiváncsi, szerintetek mit fog választani a nép? (Tehát nem arra, személy szerint Te hogyan szavaznál!) Vitaindítónak jöjjenek az én tippjeim: 48 %-os részvétel mellett a vizitdíat és a kórházi napidíjat eltörli majd a nép, a tandíjat viszont szerintem nem! Üdv és kellemes voksolást - majd március 9-én élesben is! Tomi | |
| | | nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: Re: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? 2008-03-03, 06:43 | |
| Szavaztam. Ezen kivül válaszolok is a kérdésre: A káosz erősödik, és folytatódik. 15-én szétkapják pestet (megint) Semmi sem változik.
Na ennyit a politikáról (lassan már hétről hétre ugyanabban a három mondatban össze lehet foglalni az egészet). | |
| | | Levente017
Hozzászólások száma : 83 Age : 35 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 25.
RPG Proba01: Erő
| Tárgy: Re: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? 2008-03-03, 16:03 | |
| Én is elmegyek szavazni, de a nép nem tudja " eltörölni" a törvényeket, meg "kormányt sem tud megbuktatni" a szavazással. Ez csak a vélemények kinyilatkoztatása, ami valószínűleg nem változtat semmit = sztem kidobott pénz... Amúgy sztem vizitdíjra, napidíjra nemmel és a tandíjra a legtöbben igennel fognak szavazni. Akik meg rombolnak a fővárosban, azok meg megérdemlik azt, hogy elverjék őket a rendőrök, mert mi az hogy mások és az ország tulajdonát rongálják. | |
| | | vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Re: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? 2008-03-03, 16:23 | |
| - Levente017 írta:
- Én is elmegyek szavazni, de a nép nem tudja " eltörölni" a törvényeket, meg "kormányt sem tud megbuktatni" a szavazással. Ez csak a vélemények kinyilatkoztatása, ami valószínűleg nem változtat semmit = sztem kidobott pénz...
Amúgy sztem vizitdíjra, napidíjra nemmel és a tandíjra a legtöbben igennel fognak szavazni. Akik meg rombolnak a fővárosban, azok meg megérdemlik azt, hogy elverjék őket a rendőrök, mert mi az hogy mások és az ország tulajdonát rongálják. Ami a rombolást illeti, egyetértek. Szerintem idén már nem lesz balhé, de majd meglátjuk. A népszavazás pedig ügydöntő, tehát ha érvényes és eredményes, a nép döntése az Országgyűlésre nézve kötelező. Sőt az is benne van egy Alkotmánybírósági határozatban, hogy egy ügydöntő népszavazás végeredménye 3 évig köti meg az Országgyűlést és a kormányt. 10-én pedig valóban nem fog változni semmi, lévén hogy a kérdés így szól: "a népszavazást követő évtől ne kelljen ... fizetni" Tehát 2009 január 1-ig mindenképpen kell vizitdíjat, kórházi napidíjat, meg tandíjat fizetni. Köszönöm a szavazaitokat! Tomi | |
| | | Kriszta74
Hozzászólások száma : 91 Age : 50 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Dec. 03.
| | | | barcska
Hozzászólások száma : 17 Registration date : 2008. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? 2008-03-07, 20:04 | |
| Szerintem az a legfontosabb, hogy minnél többen menjünk el vasárnap szavazni! Én annak örülnék, ha 60 % felett lenne a részvétel. barcska | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? | |
| |
| | | | Szerinted mi lesz a népszavazás végeredménye? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|