| Elmész-e március 9-én szavazni? | |
|
|
Elmész-e szavazni március 9-én? | Igen | | 89% | [ 8 ] | Nem | | 11% | [ 1 ] | Még nem tudom | | 0% | [ 0 ] |
| Összes szavazat : 9 | | Poll closed |
|
Szerző | Üzenet |
---|
vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Elmész-e március 9-én szavazni? 2008-02-26, 17:48 | |
| Sziasztok! Gondoltam ennyi aktuálpolitika talán belefér. Én mindenképpen ott leszek, és az sem titok, igennel fogok voksolni mindhárom kérdésre. Azt nem fogom megkérdezni, hogyan voksoltok majd ha voksoltok, arra viszont szeretnék válaszokat kapni, hogy szándékotokban áll-e elmenni? Üdv Tomi | |
|
| |
Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Elmész-e március 9-én szavazni? 2008-02-26, 21:36 | |
| Ez egy érdekes dolog, én is igenekkelé fogok szavazni, annak ellenére, hogy a vizitdíjjal némiképp egyetértek. A volt feleségem hobbija az orvoshoz járás, amióta pénzbe kerül nem megy olyan sűrűn feleslegesen. Ha a járulékokat csökkentenék annyival, amennyit a vizitdíj hoz, akkor egy hasznos dolog lenne! | |
|
| |
orizatriznyak
Hozzászólások száma : 20 Registration date : 2007. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Elmész-e március 9-én szavazni? 2008-02-27, 01:06 | |
| A tandíj eltörlésével kapcsolatban vannak fenntartásaim, a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlésére viszont igennel szavazok! Ott leszek tehát március 9-én! oriz | |
|
| |
nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| |
| |
vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Re: Elmész-e március 9-én szavazni? 2008-02-27, 16:32 | |
| - nataSa írta:
- Én meg nem megyek el, nem vagyok hajlandó résztvenni a politikai hisztériában...
(vagtam, most tényleg behozod erre a forumra politikát? Bár a hozzászólásokat, tény, hogy növelni fogja. Ámbár nekem végül is mind1... ) Szia NataSa! Ennél jobban nem. Még jövő héten lesz egy a népszavazáshoz kapcsolódó kérdésem, aztán nem tervezek ennél több politikát. Főleg azért nem, mert a témák között ott van, de senki nem él vele. Ennyi szerintem még belefér! Üdv vagtam | |
|
| |
Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Elmész-e március 9-én szavazni? 2008-02-27, 23:32 | |
| - nataSa írta:
- Én meg nem megyek el, nem vagyok hajlandó résztvenni a politikai hisztériában...
(vagtam, most tényleg behozod erre a forumra politikát? Bár a hozzászólásokat, tény, hogy növelni fogja. Ámbár nekem végül is mind1... ) Abban igazad van, hogy ez nem a feltett kérdésekről szól, de éppen ezért megyek el! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elmész-e március 9-én szavazni? | |
| |
|
| |
| Elmész-e március 9-én szavazni? | |
|