Kisbér Kisbér város és a Bakonyalja NEM HIVATALOS fóruma ( Ctrl+D ) |
|
| Fotópályázat | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: Fotópályázat 2008-02-07, 19:11 | |
| Szinte a kezdetektől fogva létezik az oldalon a Gallery menüpont, és nincs igazán kihasználva. Arre gondoltam, inditsunk egy fotópályazatot, hiszen a forum motorja megengedi, hogy bármelyik képre szavazzunk is. A témát inkább nem adnám meg, mindenki töltsön fel képeket arrol amiről akar, bármelyik menübe (Képek a városról, Képek más tájakról , És bármi érdekesség amit érdemes megosztani ) vagy készítsen saját galáríát: Users Personal Albums . Egy feltétel legyen csupán, a kép amelyet megosztotok, legyen saját készítésű. Minden feltöltött képhez tartozik egy "Rating : Not Rated
Please Rate It " menüpont, itt lehet egytől ötig osztályozni a képeket. Legyen az első kör mondjuk két hónapos, tehát amelyik képnek Április 7-én a legtöbb szavazata van, a feltöltőjének kezdetben felajánlom Stephen King: a Sárkány szeme cimű könyvét (persze a nyertesnek felajánlhat még mindenki bármit, vagy a 2. 3. helyezettnek is) Ja a református templom c. képen csináltam egy próbaszavazást, tehát ez a kép már nem játszik (amugy is az enyém) Akinek van kedve a játékhoz, az szóljon hozzá, vagy töltsön felk képet, pörgessük fel egy kicsit az oldalt Ja és akinek bonyolult a képfeltötlés, írjon ide, segítek! | |
| | | Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-07, 21:39 | |
| | |
| | | nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-07, 23:54 | |
| Pende ez nagyon jó, csak így nem tudunk szavazni a képre, illetve nem tudjuk összesíteni a szavazatokat, amit itt a forum motor magától megtesz. Segítsek abban hogyan készíthetsz saját galériát? | |
| | | Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-09, 09:26 | |
| - nataSa írta:
- Pende ez nagyon jó, csak így nem tudunk szavazni a képre, illetve nem tudjuk összesíteni a szavazatokat, amit itt a forum motor magától megtesz. Segítsek abban hogyan készíthetsz saját galériát?
Sikerült galériát kreálnom, a képet meg elküldtem(kétszer is ). | |
| | | nataSa
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-09, 17:52 | |
| - Pende írta:
- nataSa írta:
- Pende ez nagyon jó, csak így nem tudunk szavazni a képre, illetve nem tudjuk összesíteni a szavazatokat, amit itt a forum motor magától megtesz. Segítsek abban hogyan készíthetsz saját galériát?
Sikerült galériát kreálnom, a képet meg elküldtem(kétszer is ). Valami gond lehet, mert én nem látom a galériádat A feltöltési korlát kizárólag a kép méretére korlátozódik, ez pedig 1024 * 1280. Ha ennél nagyobb méretű képet töltesz fel, a következő hibaüzenetet kapod: Your uploaded file (%s) is too large or corrupted (az általad feltöltött file túl nagy vagy rontott) Click here to return to the personal album(klikkelj ide, hogy visszatérj a személyes albumodba) Ezért lehet talán, hogy egy képet kétszer is feltötltöttél, mégsem jelent meg. A képeidet (képeiteket) egy egyszerű képnézegető programmal is át tudjátok konvertálni a kivánt méretüre. Ajánlom az ingyenes és magyar xnview-t Ha eredményes volt a képfeltöltés, ezt a választ kapod: Your picture(s) has been uploaded successfully. (a képfeltöltés sikeres) Your pic(s) must be approved by a administrator or a moderator to be visible. (a képedet az adminisztrátornak, vagy a moderátornak még jóvá kell hagynia) Click here to return to the personal albumClick here to return to the Album homepage Valószínűnek tartom, hogy ezért nem jelent még meg a kép. Tehát kedves admin, hagyd jóvá a képet, vagy kapcsold ki ezt a funciót | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-10, 18:01 | |
| - nataSa írta:
- Pende írta:
- nataSa írta:
Sikerült galériát kreálnom, a képet meg elküldtem(kétszer is ). Valami gond lehet, mert én nem látom a galériádat A feltöltési korlát kizárólag a kép méretére korlátozódik, ez pedig 1024 * 1280. Ha ennél nagyobb méretű képet töltesz fel, a következő hibaüzenetet kapod: Your uploaded file (%s) is too large or corrupted (az általad feltöltött file túl nagy vagy rontott)
Click here to return to the personal album (klikkelj ide, hogy visszatérj a személyes albumodba) Ezért lehet talán, hogy egy képet kétszer is feltötltöttél, mégsem jelent meg. A képeidet (képeiteket) egy egyszerű képnézegető programmal is át tudjátok konvertálni a kivánt méretüre. Ajánlom az ingyenes és magyar xnview-t
Ha eredményes volt a képfeltöltés, ezt a választ kapod: Your picture(s) has been uploaded successfully. (a képfeltöltés sikeres)
Your pic(s) must be approved by a administrator or a moderator to be visible. (a képedet az adminisztrátornak, vagy a moderátornak még jóvá kell hagynia)
Click here to return to the personal album
Click here to return to the Album homepage
Valószínűnek tartom, hogy ezért nem jelent még meg a kép. Tehát kedves admin, hagyd jóvá a képet, vagy kapcsold ki ezt a funciót Kedves nataSa! Kikapcsoltam az engedélyezést, ha mégsem menne, csörögj rám! Üdv Tom | |
| | | nataSa
| Tárgy: Siker! 2008-02-11, 14:30 | |
| Nos akkor mostantól moderáció nélkül megy minden, ez a jó a hír. A rossz az, hogy ujjra fel kell tölteni a képeket a saját galériába, viszont most már azonnal megjeleneik. Én már meg is tettem, nézzétek meg! Tehát: fényképre fel! | |
| | | Pende
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-12, 22:50 | |
| - nataSa írta:
- Nos akkor mostantól moderáció nélkül megy minden, ez a jó a hír. A rossz az, hogy ujjra fel kell tölteni a képeket a saját galériába, viszont most már azonnal megjeleneik. Én már meg is tettem, nézzétek meg!
Tehát: fényképre fel! Én is, hajrá! (a lófejeset a lányom csinálta) | |
| | | nataSa
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-02-13, 01:57 | |
| | |
| | | nataSa
| Tárgy: Re: Fotópályázat 2008-03-01, 14:00 | |
| Na, erre a főoldal képre kivételesen büszke vagyok Meg hát látom, hogy ez a fotopályázat dolog éppen nem igen mozgatja meg az embereket...ejnye-bejnye | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fotópályázat | |
| |
| | | | Fotópályázat | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|