Milyen programokot valósítanál meg a lovardában? | Kiállítások szervezése (mezőgazdasági, szőlészeti, veteránautók) | | 0% | [ 0 ] | Lovasszínházi előadások szervezése | | 20% | [ 1 ] | Extrémsport bemutatók, versenyek(gördeszka, görkori, MTB, BMX,stb) | | 40% | [ 2 ] | Gokartozási lehetőség (elsősorban elektromos kisautókkal) | | 0% | [ 0 ] | Játszóház szervezése | | 0% | [ 0 ] | Fedett játszótér télen | | 0% | [ 0 ] | Könnyűzenei koncertek szervezése | | 20% | [ 1 ] | Néptáncosok népi együttesek találkozójának megszervezése | | 0% | [ 0 ] | Egyéb - ez utóbbira nagyon kiváncsi vagyok! | | 20% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 5 | | Poll closed |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Te hogyan hasznosítanád a Lovardát? 2008-02-04, 16:56 | |
| A februári nyitóképhez kapcsolódik a hét kérdése is. A Lovarda lényegében üresen áll , ha nem számítjuk a karácsonyi vásárt, meg az augusztusi lovasversenyt. Szerintem ez luxus. Még a másik fórumon merült fel a kérdés, és érdekes ötleteket olvastam a hasznosításra. Ezekről fogom a véleményeteket kérdezni, persze várom a ti ötleteiteket is! Tom | |
|
nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: Re: Te hogyan hasznosítanád a Lovardát? 2008-02-04, 22:10 | |
| Olvastam multkorjában az origon egy cikket erről az infra alapon működő lézerfegyverekről, ami tulajdonképpen olyan játék mint a paint-ball 8na ezt jól elmagyaráztam, de szerintem olvassátok el, világosabb, mint én) Arra gondoltam, tele lehetne rakni a lovardát szalmabálákkal (könnyen el és kitakaraitható) csinálni belőlük egy labirintust, aztán szépen meghirdetni, és éjjel-nappal mehetne a harc. Pénz is lenne belőle (állandóan tömve lenne, mindenki oda járna) és ha valami más rendezvény van készülőben, hát egy fél napa alatt ki lehetne takarítani mindent, aztán utána másik fél napa alatt vissza lehetne vinni (variálni is lehetne folyamatosan a bálák helyzetét.) Nem tudom a műemlék felügyelőségnek beleszólása van-e ebbe (bár szerintem az infrapuskások semmi kárt nem tennének az épületben, max a bálákban) de megvalósitható lenne, kevés pénzből, ami néhány hónap alatt megtérülne. Bár ebben a városban akik ezt elintézhetnék azok csak | |
|