vagtam
Hozzászólások száma : 59 Age : 51 Tartozkodási Hely : Kisbér, Budapest Registration date : 2007. Dec. 09.
| Tárgy: Mi lesz a következménye a szeméttelep bezársának? 2008-01-28, 15:48 | |
| Több forrásból is értesüllhettünk már arról, bezárták Kisbéren a szeméttelepet. Az okát kevesen tudják, és ők sem mondják! Most igazából arra lennék kiváncsi, szerintetek lesz-e hatása, és ha igen milyen hatása lesz a telep bezárásának a mindennapi életünkre? vagtam | |
|
Levente017
Hozzászólások száma : 83 Age : 35 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 25.
RPG Proba01: Erő
| Tárgy: Re: Mi lesz a következménye a szeméttelep bezársának? 2008-01-28, 17:06 | |
| Ha nem is drasztikusan, de sztem nőni fog a szemétdíj és talán máshogy tervezik meg a szemét elszállítását de nem hinném, hogy sok változás lenne... Lehet hogy én vok túl optimista
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2008-01-28, 21:29-kor. | |
|
tibi014
Hozzászólások száma : 18 Age : 37 Registration date : 2007. Dec. 02.
| Tárgy: Re: Mi lesz a következménye a szeméttelep bezársának? 2008-01-28, 18:38 | |
| Azon kívül, hogy majd drágábban fogják elvinni a szemetet, sztem jelentősen nőni fog az illegális lerakók száma vagy(és) mérete.Sokan eddig se vették a fáradtságot, hogy elvigyék a szemetet a szeméttelepre, akkor mit várhatunk ha már nincs is szeméttelep? | |
|
amelisa
Hozzászólások száma : 31 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Mi lesz a következménye a szeméttelep bezársának? 2008-01-29, 20:47 | |
| - tibi014 írta:
- Azon kívül, hogy majd drágábban fogják elvinni a szemetet, sztem jelentősen nőni fog az illegális lerakók száma vagy(és) mérete.Sokan eddig se vették a fáradtságot, hogy elvigyék a szemetet a szeméttelepre, akkor mit várhatunk ha már nincs is szeméttelep?
Sztem is ez várható. Illetve ami a szemétdíj emelkedését illeti: ahogy én tudom Kisbéren 12000Ft a kommunális adó összege, ami elvileg a maximum, vagyis ezt nem emel(het)ik tovább(ha azóta változott akkor sorry, én vagyok lemaradva)Ebbe pedig beletartozik a szemétszállítási díj is. De mint tudjuk, semmi nincs ingyen..... Drága önkormányzatunk biztos kitalál vmi nagyon "okosat" | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mi lesz a következménye a szeméttelep bezársának? | |
| |
|