nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: Szerepjáték 2007-11-14, 18:31 | |
| Na ez nem Banzai, csak rpg. Szeretnék egy-két embert keresni állandó szerepjáték parnernek, mondjuk heti, kétheti rendszerességgel. Magus, Cthullu, vagy pedig az álltalam készitendő játékot játszanánk, táposok ha lehet kiméljenek, thx Én mesélek egy játékos már van, max 3 fős party-t szeretnék, tehát akkor két embert keresek (na ezt jól megmondtam) | |
|
zair
Hozzászólások száma : 5 Age : 41 Tartozkodási Hely : Szeged, Magyarország Registration date : 2007. Nov. 15.
| Tárgy: Re: Szerepjáték 2007-11-15, 17:02 | |
| Hmmm, annak idején én (mi) is próbálkoztunk effélével, hát nem egy populáris hobbi azt kell mondjam. A csapat is kicsit belterjes lett a végére... Magus, Cyberpunk leginkább, de az új szabálykönyvekről lövésem sincsen, nem játszottam már vagy hat éve. | |
|
nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Szerepjáték 2007-11-15, 19:44 | |
| Végül is nem gáz, az uj tekercseket én sem ismerem annyira, meg nem is vagyok nagyon kibékülve velük. Cthullu inkább mozgásban tart. A párom lenne az egyetlen játékos eddig, ő meg abszolutte kezdő. Cthullu azért is jó, mert szinte mindent el lehet benne mesélni ( alapvetően horror ugyan) De a cél egy új színvonalas, könnyű játékmenetű játék kifejlesztése. igazából webes, vagy chat-szerü 5leteken is gondolkozom. | |
|
nataSa
| Tárgy: RPG itt! 2007-11-18, 22:55 | |
| Valahogy lehet játszani ezen az oldalon is, csak még rá kell jönnöm a mikéntjére. Van beépített RPG modul, ez mindenképpen jó hír! Ugyhogy türelem: tornaterem | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Szerepjáték 2007-12-04, 18:16 | |
| The member nataSa has done the following action : 101 times Results : | |
|