Kisbér Kisbér város és a Bakonyalja NEM HIVATALOS fóruma ( Ctrl+D ) |
|
| Dalszövegek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Dalszövegek 2007-12-07, 18:38 | |
| Hát igen a kedvencem: Bob Marley: No woman, no cry
No, woman, no cry; No, woman, no cry; No, woman, no cry; No, woman, no cry.
Said - said - said: I remember when we used to sit In the government yard in trenchtown, Oba - obaserving the ypocrites As they would mingle with the good people we meet. Good friends we have, oh, good friends weve lost Along the way. In this great future, you cant forget your past; So dry your tears, I seh.
No, woman, no cry; No, woman, no cry. ere, little darlin, dont shed no tears: No, woman, no cry.
Said - said - said: I remember when-a we used to sit In the government yard in trenchtown. And then georgie would make the fire lights, As it was logwood burnin through the nights. Then we would cook cornmeal porridge, Of which Ill share with you; My feet is my only carriage, So Ive got to push on through. But while Im gone, I mean: Everythings gonna be all right! Everythings gonna be all right! Everythings gonna be all right! Everythings gonna be all right! I said, everythings gonna be all right-a! Everythings gonna be all right! Everythings gonna be all right, now! Everythings gonna be all right!
So, woman, no cry; No - no, woman - woman, no cry. Woman, little sister, dont shed no tears; No, woman, no cry.
I remember when we used to sit In the government yard in trenchtown. And then georgie would make the fire lights, As it was logwood burnin through the nights. Then we would cook cornmeal porridge, Of which Ill share with you; My feet is my only carriage, So Ive got to push on through. But while Im gone:
No, woman, no cry; No, woman, no cry. Woman, little darlin, say dont shed no tears; No, woman, no cry.
Eh! (little darlin, dont shed no tears! No, woman, no cry. Little sister, dont shed no tears! No, woman, no cry.) | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Dalszövegek 2007-12-07, 18:40 | |
| És egy másik, innmár magyarúl:
Hiperkarma: Zöldpardon
legalább azt mondd meg hogy hová menjünk az ostobákkal mihez kezdjünk a szupersztrádám a hiperkarma ez a sorsom nekem is meg lett írva aki írta az az égbõl nézi ott az elsõ sorban ül és mégsem érti csak bámul rám és az a legfõbb gondja hogy a popcornjához miért nincs cola azt a dobhártyát kicsit összébbhúzni süket füllel könnyebb úszni de ha engem hallgatsz melléd úsznak a füleid nélkül is visszahúznak hát ez van csak azt nem tudni hogy te mi a faszér jársz el szórakozni ha alszol szinte egész végig csak akkor kelsz mikor a pultból kérik és már olyan mindegy hogy mennyit is iszol és olyan mindegy hogy mit is gondolsz és marhára nem baj ha sosem bírtak akik azt se tudják hogyan hívnak ez az egész ha mi épp úgy vesszük ahogy mindenki más is itt velünk együtt igazi pedig csak annak tûnik akik igazak azok az ilyet el nem tûrik ez a helyzet ez csak a lóvét nyeli aki megengedheti mind megengedi a világ az ilyen és itt vagy benne hát mondd meg nekem mi értelme van a táncnak ha nem a szex meg a drogok ami igazán kell ez az a dolog ami eltûntet mint a szamarat a ködben és mellettem vagy de messze tõlem aki számít azt te sosem látod aki valamit is akar az a jóbarátod aki megesküszik hogy jóbarát vagy pedig többnek tart mint egy jóbarátnak az a sumák fajta az sosem mondja csak nevetgél hogy neki nincsen gondja pedig elevenen eszi meg a penész érted sokra képes aki szeret téged és hiába mondod hogy sosem kérted és hiába mondod hogy azt nem lehet és te hiába látod hogy szép az élet ha nem látja senki más cseszheted vége. | |
| | | nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: We Are the World 2008-01-29, 13:00 | |
| Valami, ami épp aktuális, magyarul, és angolul. Emlékszik még rá valaki? :
Eljön az ideje, amikor oda kell figyelnünk a hívó szóra Amikor a világnak egységbe kell együtt egyesülnie Emberek halnak meg Ó, és itt az ideje, hogy segítsünk neki, az életnek Aminél nem kaphatunk nagyobb ajándékot
Nem csinálhatunk úgy továbbra is nap mint nap Mintha lenne valahol valaki, aki helyettünk majd hamarosan változtat a dolgokon Mind Isten nagy, hatalamas családjába tartozunk És az az igazság Hogy te is tudod, hogy csak a szeretet kell nekünk
Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyermekek Mi vagyunk azok, akinek szebbé kell tenniük ezt a napot Ezért kezdjünk hát el adni Döntést hozunk ezzel, a saját életünket mentjük meg Így lesz, szebb napokat hozunk majd, csak te és én
Rajta, küldd el nekik a szívedet, hadd tudják, hogy van valaki, aki törődik velük És így az életük erősebb lesz és szabad Ahogy Isten is megmutatta nekünk, amikor a köveket kenyérré változtatta Így most mindannyiunknak segítő kezet kell nyújtanunk
Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyermekek Mi vagyunk azok, akinek szebbé kell tenniük ezt a napot Ezért kezdjünk hát el adni Döntést hozunk ezzel, a saját életünket mentjük meg Így lesz, szebb napokat hozunk majd, csak te és én
Amikor az ember a padlóra került és a tönk szélén van, olyan, mintha nem lenne már remény De elég, ha hiszel, és akkor lehetetlen, hogy elbukjunk Hát hát hát hát, vegyük már észre, óh, hogy nincs más hátra, mint a változás Amikor mindannyian Együtt állunk, összegyűlve
Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyermekek Mi vagyunk azok, akinek szebbé kell tenniük ezt a napot Ezért kezdjünk hát el adni Döntést hozunk ezzel, a saját életünket mentjük meg Így lesz, szebb napokat hozunk majd, csak te és én...
Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyermekek Mi vagyunk azok, akinek szebbé kell tenniük ezt a napot Ezért kezdjünk hát el adni Döntést hozunk ezzel, a saját életünket mentjük meg Így lesz, szebb napokat hozunk majd, csak te és én...
és az eredeti:
There comes a time
When we head a certain call
When the world must come together as one
There are people dying
And it's time to lend a hand to life
The greatest gift of all
We can't go on
Pretneding day by day
That someone, somewhere will soon make a change
We are all a part of
God's great big family
And the truth, you know love is all we need
[Chorus]
We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me
Send them your heart
So they'll know that someone cares
And their lives will be stronger and free
As God has shown us by turning stone to bread
So we all must lend a helping hand
[Chorus]
We are the world
We are the children
So let's start giving
Just you and me
When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall
Well, well, well, well, let us realize
That a change will only come
When we stand together as one
[Chorus]
We are the world
We are the children
So let's start giving
Just you and me | |
| | | Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Dalszövegek 2008-01-29, 21:54 | |
| Ez a kedvenc dalszövegem!
LGT : Nagyon kell, hogy szeress
Ha már nincs erőm a szép szavakra, Ha már nem izgat a szép primadonna, Ha a szerephez már semmi kedvem, Akkor nagyon kell, hogy szeress engem!
Ha már nem dob fel se harc, se játék, Hogyha nem akarom már a másét, S hosszú szünet van a jókedvemben, Akkor nagyon kell, hogy szeress engem!
Ha a jobb napok sem érdekelnek, Mikor vége van a türelmemnek, Ha a szerelmedet nem érdemlem, Akkor nagyon kell, hogy szeress engem!
Ha a kedvességed bosszant, fáraszt, Mikor nem adok és nem várok választ, Mikor szeretni már nincs mit bennem, Akkor nagyon kell, hogy szeress engem! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dalszövegek | |
| |
| | | | Dalszövegek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|