Kisbér Kisbér város és a Bakonyalja NEM HIVATALOS fóruma ( Ctrl+D ) |
|
| Multik, maszekok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Multik, maszekok 2007-11-30, 02:10 | |
| Már akir érdekel a téme. engem példáúl halálra tud idegesíteni, hogy a Penny-ben fél órákat kell sorban álnom egy kiló kenyérért, és hogy ugyanezt a kenyeret hihetetlen gyorsan (és minőségben) kapom meg egy sarokkal feljebb. Vagy hogy nincs igazán olyan hely, ahová be lehetne ülni egy tisztességes kávét inni, nekem spec hiányzik egy gyorsétkezde is. Érdemes erről beszélni? | |
| | | Pende
Hozzászólások száma : 96 Age : 65 Tartozkodási Hely : Hánta Registration date : 2007. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-11-30, 18:12 | |
| Hántán kapsz jó kávét, szólj! | |
| | | amelisa
Hozzászólások száma : 31 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-10, 00:20 | |
| - Admin írta:
- Már akir érdekel a téme. engem példáúl halálra tud idegesíteni, hogy a Penny-ben fél órákat kell sorban álnom egy kiló kenyérért, és hogy ugyanezt a kenyeret hihetetlen gyorsan (és minőségben) kapom meg egy sarokkal feljebb.
Vagy hogy nincs igazán olyan hely, ahová be lehetne ülni egy tisztességes kávét inni, nekem spec hiányzik egy gyorsétkezde is. Érdemes erről beszélni? Egyetértek! Mindenhol van egypénztár-szindróma és az őrületbe kergetnek vele. A legdurvább az, amikor látom, hogy lazán dumálnak miközben gyűlik a sor és csak egy pénztáros dolgozik. Nekem egy tisztességes somlói galuska hiányzik(kávé helyett), a gyorsétkezde jöhetne Nekem még a gyógyszertári kiszolgálás a halálom. Sztem lassítót szednek | |
| | | mry
Hozzászólások száma : 8 Registration date : 2007. Nov. 30.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-10, 10:43 | |
| | |
| | | nataSa
Hozzászólások száma : 67 Age : 48 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 09.
RPG Proba01: Koncentráció
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-10, 17:44 | |
| Ami azt illeti, nem ártana néha egy egy drogteszt a gyógyszertárosokon De tényleg tetü lassuak na, a pénztárgépet meg nem tudják kezelni, és hát itszta élvezet miattuk fél órát állni egy algopyrinért köhögő meg tüsszögő emberek társaságában... A penny meg egy kész katasztrófa. Már komolyan gondolkodtam rajta, hogy bojkottálni kellene egy pár hétre. Érdekes a sparban meg megy minden, ott valahogy nincs ez az egypénztáras szindróma. Ha sokan vannak, valaki automatikusan beül. A penny-ben meg nagy ivben szarnak az ember fejére, mikor már a hátsó falnál áll a sor, akkor kegyeskednek beülni. A négy pénztárt egyszerre üzemelni még nem láttam. Tudom, nem kell oda menni vásárolni. Hát már párszor visszafordultam, mikor belépéskor megláttam mekkora sor áll.... | |
| | | amelisa
Hozzászólások száma : 31 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-10, 19:00 | |
| A pennyben sztem az a gáz, hogy kevés a dolgozó. Mondjuk ennyi fizuért nem is csodálom és azért dolgozni elég rendesen kell. | |
| | | Levente017
Hozzászólások száma : 83 Age : 35 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Nov. 25.
RPG Proba01: Erő
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-10, 20:22 | |
| - nataSa írta:
- A penny-ben meg nagy ivben szarnak az ember fejére, mikor már a hátsó falnál áll a sor, akkor kegyeskednek beülni. A négy pénztárt egyszerre üzemelni még nem láttam.
Tudom, nem kell oda menni vásárolni. Hát már párszor visszafordultam, mikor belépéskor megláttam mekkora sor áll.... Lehet a hálózat nem bírná ki, ha mind a 4 pénztár üzemelne... Amúgy múltkor bementem zárás előtt kb. 20 perccel, már sepergettek meg trécseltek. Két kólát hónom alá kaptam, aztán spuri a pénztárhoz... De nicsak nincs ott senki, kérdő tekintettel nézek a tőlem 2 méterre söprő pénztárosra. Ő úgy reagál, hogy ... hogy sehogy! Harmadik kérésre (ami úgy 6-7 perccel később hangzott el részemről és kissé "ingerült" volt) csak odaült és nagy nehezen áthúzta a leolvasón azt a két kólát... A vásárló az első, meg mindig igaza van, nem igaz Hát úgy tűnik hogy néhány helyen b@*znak az emberre (bocsánat a kifejezésért) | |
| | | amelisa
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-11, 00:23 | |
| - Levente017 írta:
- nataSa írta:
- A penny-ben meg nagy ivben szarnak az ember fejére, mikor már a hátsó falnál áll a sor, akkor kegyeskednek beülni. A négy pénztárt egyszerre üzemelni még nem láttam.
Tudom, nem kell oda menni vásárolni. Hát már párszor visszafordultam, mikor belépéskor megláttam mekkora sor áll.... Lehet a hálózat nem bírná ki, ha mind a 4 pénztár üzemelne... Amúgy múltkor bementem zárás előtt kb. 20 perccel, már sepergettek meg trécseltek. Két kólát hónom alá kaptam, aztán spuri a pénztárhoz... De nicsak nincs ott senki, kérdő tekintettel nézek a tőlem 2 méterre söprő pénztárosra. Ő úgy reagál, hogy ... hogy sehogy! Harmadik kérésre (ami úgy 6-7 perccel később hangzott el részemről és kissé "ingerült" volt) csak odaült és nagy nehezen áthúzta a leolvasón azt a két kólát... A vásárló az első, meg mindig igaza van, nem igaz Hát úgy tűnik hogy néhány helyen b@*znak az emberre (bocsánat a kifejezésért) Nem a sajátja az üzlet, hogy a vevő legyen az első. Sztem sz*rnak rá. | |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 75 Age : 51 Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-11, 15:50 | |
| Ugyan, ez nem indok. A Spar se sajátjuk, mégis megy minden szépen. Szerintem pedig egész egyszerüen ha két perc várakozás után abban a bazi nagy sorban mindenki elkérné a vásárlók könyvét, változna valami. Csak mindenki nyúl hozzá... | |
| | | mry
Hozzászólások száma : 8 Registration date : 2007. Nov. 30.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2007-12-15, 20:50 | |
| - amelisa írta:
- Levente017 írta:
- nataSa írta:
Tudom, nem kell oda menni vásárolni. Hát már párszor visszafordultam, mikor belépéskor megláttam mekkora sor áll.... Lehet a hálózat nem bírná ki, ha mind a 4 pénztár üzemelne... Amúgy múltkor bementem zárás előtt kb. 20 perccel, már sepergettek meg trécseltek. Két kólát hónom alá kaptam, aztán spuri a pénztárhoz... De nicsak nincs ott senki, kérdő tekintettel nézek a tőlem 2 méterre söprő pénztárosra. Ő úgy reagál, hogy ... hogy sehogy! Harmadik kérésre (ami úgy 6-7 perccel később hangzott el részemről és kissé "ingerült" volt) csak odaült és nagy nehezen áthúzta a leolvasón azt a két kólát... A vásárló az első, meg mindig igaza van, nem igaz Hát úgy tűnik hogy néhány helyen b@*znak az emberre (bocsánat a kifejezésért)
Nem a sajátja az üzlet, hogy a vevő legyen az első. Sztem sz*rnak rá. Mindez a boltvezető hibája! Ha ő tartana némi szigort a dolgozóival szemben,akkor biztosan jobb lenne a bolt színvonala! | |
| | | Kriszta74
Hozzászólások száma : 91 Age : 50 Tartozkodási Hely : Kisbér Registration date : 2007. Dec. 03.
| Tárgy: Re: Multik, maszekok 2008-01-17, 02:17 | |
| Én nem dícsérném egyik boltot sem. A Sparban is álltam már 1 kenyért fél órát sorba. De én nem a dolgozókat bántanám. Nekik is megvan a maguk feladatuk. Persze ez nem a beszélgetés. Ám árut is kell tölteniük, különben arra panaszkodnánk, hogy nincs áru a boltba. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Multik, maszekok | |
| |
| | | | Multik, maszekok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|